Oameni de bine ne informează dezinteresați…

Iată splendoarea rețelei: oamenii de bine care nu se gândesc o clipa la interesul lor, în schimb fac sacrificii pentru a mă ține la curent cu ceea ce e bine și chiar necesar să știu. De pildă "uriașele" manifestații de la Praga - pentru pace în Ucraina, mai exact, împotriva guvernelor care încurcă, pe banii contribuabililor "operațiunile speciale" ale unei glorioase armate, provocând atâta jale printre cetățenii onești.
Văd aceeași poză de vreo 2 săptămâni așa ca până și eu, mai tare de cap fiind, am priceput: acolo se decide viitorul pozitiv al omenirii.
Eu am un defect: m-am născut de mult, concret am trăit prea mult și am o memorie rebelă. Nu pot să uit că am crescut și am trăit într-o țară "eliberată" de aceeași armată glorioasă. Singurul lucru bun a fost că m-am ales cu unele cunoștințe de limba rusă pe care trebuia să o înveți vrând-nevrând. 
E riscant să scriu așa ceva. Imediat se găsesc voluntari care să mă pună la punct după vorbă, după port. Așa că mai bine rectific: mulțumesc activiștilor voluntari că mă țin la curent, în condițiile vitrege în care media e ori coruptă, ori cenzurată iar pe noi ne pândește câte un globalist după fiecare colț. 
Rămân totuși cu o dilemă: cum de aflu toate acestea de pe o rețea globală?

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s