Cât înțelegem din FB?

Fiecare ce și cât vrea. Amintirile se dovedesc mai puternice decât prezentul. Cei din era presei tipărite, din galaxia literelor de plumb topit confundă rețeaua cu un ziar sau o revistă, induși în eroare și de termenul "a publica", dar și de refuzul lor de a face deosebirea specifică. 
Din utilizarea unui mijloc de comunicare pe care nu-l înțelegi pot rezulta multe situații hilare, dar și erori mai grave care afectează viața oamenilor. Ca și în atâtea alte privințe, nici aici necunoașterea nu te scutește de consecințe.
Există eforturi din partea unor state de a limita juridic abuzurile. O picătură de apă pe o plită încinsă. Pot fi depistați și amendați doar naivii, o persoană a cărei cunoaștere a tehnologiei trece de nivelul începător este aproape imposibil de depistat, deci nu va suporta consecințele, în schimb va avea liber să comită tot ce-i trece prin cap (sau ce-i sugerează finanțatorii).
E weekend și n-are rost să va plictisesc. Vreau doar să vă amintesc că ceea ce vedeți pe ecran arată de fapt ca în imaginea care însoțește această postare. Sunteți curioși? Vreți să aflați ce înseamnă fiecare rând de cod? Iată un început promițător!

1 Comment

  1. dorabudacean27 says:

    Atâta timp cât accesul pe FB e gratis, abuzurile sunt la ofertă.

    Liked by 1 person

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s