Miorița… (next level)… poate conține pasaje cu impact emoțional!

Din folclor știm cum a fost cu oaia avertizor de integritate. De fapt ea este doar un personaj secundar. Eroul, adică ciobanul știm cum se descurcă. El are atâta minte să nu se ia la bătaie cu cei doi baci invadatori, sau cum se zice acum: care au plănuit o operațiune mioritică specială. “Specială” e un termen precis care îi spune utilizatorului că nu mai e cazul să pună întrebări dacă nu vrea ca foarte curând să i se pună lui întrebări.

Cei 2 baci, văzând că ciobanul nostru e denazificat gata nu s-au mai obosit să-l omoare, doar ei au venit să ia înapoi ce le aparținea de drept și dacă nimeni nu a avut o atitudine neprietenoasă au fost și ei generoși.

Ciobanul a rămas cu fluierul și s-a văzut nevoit să încerce un startup. Așa că a înființat un ansamblu. Folcloric evident. Spectacole, turnee, premii și diplome. Aproape ca nu mai dădea prin țară. Iar când venea, nu-și strica el BMWul prin cotloanele unde cei doi baci păstoreau turmele strămoșești. Dar într-o zi veniseră la oraș și l-au văzut pe ciobănașul devenit star ieșind de la un hotel cu multe stele, urcându-se în BMW și “demarând în trombă” (așa zice presa).

S-au dus ei la cârciumă, au băut ce au băut, au vorbit ce au vorbit, până când au ieșit în stradă și au început să strige: “Afară! Afară! străinii din țară…!!!)

Pe surse am aflat că undeva într-un studiou de producție se pregătește o serie nouă a acestui serial… Conspirație? Who knows?…

1 Comment

  1. vasilegogea says:

    Yes! Miorița… peisaj cu implant promoțional!

    Like

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s