dispecerat literar \ literary dispatch /

Ancheta noesnerland.com (-1): Szell Sandor



  1. Cu cât aflăm mai multe despre un anumit subiect, constatăm că nu ştim nimic. Este o părere personală, care sintetizeză toţi anii în care am lucrat ca ziarist.

    Termenul proiect mă sperie. Eu plănuiesc doar. Plănuiesc ca până la sfârşitul anului să public un volum de poezie. Bilingv. Român-maghiar. Ştiu, este o fandoseală. Dar, măcar rămâne ceva în urma mea. Apoi, ar mai fi fotografia. În decursul multor ani, s-au adunat apusuri pe care le-aş închide între coperţile unei cărţi. Tot o fandoseală.

  2. Dinozauri, precum suntem noi (aici mă refer strict la cei pe care îi cunosc şi ştiu că mai cumpără cărţi tipărite), sunt din ce în ce mai puţini. Deci, clar, internetul face regula. Acesta este unul dintre motivele pentru care am luat decizia de a publica un volum tipărit.

  3. Răspunsul este relativ simplu. Copywriterii şi content writerii trăiesc din scris. Cei care fac literatură…probabil reuşesc să trăiască din asta, dar sunt cazuri rare.

  4. Aici voi putea răspunde în cazul în care voi publica o carte.

  5. Relaţia cu cititorii? Eu cred că sunt două categorii (aici mă refer la cei care citesc scrierile mele). Cunoscuţii, care mă laudă indiferent căt de prost scriu şi prietenii, care uneori mă mai trag de urechi. Asta referitor la textele publicate on-line. În cazul publicaţiilor tipărite, probabil altfel se pune problema.

Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional.

Discover more from Nösnerland

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from Nösnerland

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading